Algemene voorwaarden

 

Retourneren

't Winkeltje houdt zich aan de wet kopen op afstand. Dit houdt in dat je 10 dagen bedenktijd hebt als je een product koopt. Je kunt het product thuis bekijken en passen. Toch niet het juiste gekozen? Meld dit dan z.s.m. retour door een mail te sturen naar info@hetwinkeltjegemert.nl.

Na retourmelden moet het product binnen deze 10 dagen door 't Winkeltje ontvangen zijn. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van jezelf. Gebruik om beschadiging te voorkomen een deugdelijke, stevige verzendverpakking. Het product voorzien van de kaartjes moet worden geretourneerd aan 't Winkeltje, Nieuwstraat 34, 5421 KP Gemert. Vermeld altijd je naam op een bijgevoegd kaartje.

Retour gestuurde producten worden niet teruggenomen indien:
1) Ze gedragen zijn; 
2) Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen; 
3) Geen kaartjes meer hebben; 

Na ontvangst van het product wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen teruggestort op je rekening.

 

Ruilen

Afgeprijsde artikelen, artikelen in een actie periode en klachten worden uitsluitend geruild. Er wordt geen geld retour gegeven op afgeprijsde artikelen. Je krijgt een tegoedbon.

De afhandeling is verder gelijk aan het retourneren zoals hierboven beschreven is.

Zodra we het retourpakket van je ontvangen hebben, sturen wij de nieuwe bestelling toe. De verzendkosten van deze zending zijn voor onze rekening.

 

Garantie

Wij doen ons uiterste best om alleen kwalitatief goede producten aan te bieden in onze webshop. Je krijgt geen garantie op je aankopen. Indien je een klacht hebt, stuur een mail naar info@hetwinkeltjegemert.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en je klacht. Wij nemen hierover contact met je op.

 

Privacy

Als je een bestelling plaatst dan hebben wij de volgende gegevens nodig: je naam, je emailadres, je telefoonnummer en verzendadres. Je gegevens worden alleen gebruikt door 't Winkeltje en webshop partners en zullen verder niet doorgegeven worden aan derden.